ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΙΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ - ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ

 

Ως ΣΤΡΟΦΗ (Κίνηση για την πρόοδο και ανάπτυξη του ΣΚΛΕ) συνεχίζουμε δυναμικά τις διαδικτυακές συναντήσεις το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται 19 και 20 Φεβρουαρίου. 

Πιο συγκεκριμένα, το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί θεματική ενότητα που αφορά τη «Κοινωνική Εργασία στις Μονάδες Ψυχικής Υγείας», όπου θα γίνει αναφορά για το ρόλο του Κοινωνικού Λειτουργού και όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει σε δομές φροντίδας ψυχικά πασχόντων, ατόμων με αυτισμό, ΑΜΕΑ, ασθενών με Alzheimer (κέντρα ημέρας, οικοτροφεία, ξενώνες, κινητές μονάδες νοσηλείας, στέγες υποστηριζόμενης διαβίωσης κ.α.). 

Η συνάντηση θα διεξαχθεί μέσω της πλατφόρμας ZOOM, το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου στις 11:30.  

Συντονιστής θα είναι ο κ. Δημήτρης Θεοδωρόπουλος (Kοινωνικός Λειτουργός MSc - Γενικός Διευθυντής του Σωματείου «Φροντίζω» στη Πάτρα).

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να εκδηλώσετε ενδιαφέρον για να πραγματοποιηθεί προεγγραφή. 

Εν συνεχεία θα λάβετε τη πρόσκληση στο e-mail σας. 


Η δεύτερη θεματική ενότητα έχει ως θέμα τη «Διαχείριση προβλημάτων στην άσκηση του επαγγέλματος του Κοινωνικού Λειτουργού», όπου θα γίνει αναφορά σε επίκαιρα ζητήματα που απασχολούν σημαντικό μέρος του κλάδου (αντιποίηση επαγγέλματος, ρόλος του Κοινωνικού Λειτουργού σε ΜΚΟ και ιδιωτικούς φορείς, άσκηση επαγγέλματος ψυχοθεραπευτή, απαλλαγή ΦΠΑ κ.α.), αλλά και στο τρόπο διαχείρισης τους. 

Η συνάντηση θα λάβει χώρα μέσω της πλατφόρμας ZOOM, τη Κυριακή 20 Φεβρουαρίου στις 18:00. 

Συντονιστής θα είναι ο κ. Γιάννης Ρεμπούτζιας.

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να εκδηλώσετε ενδιαφέρον για να πραγματοποιηθεί προεγγραφή.

Εν συνεχεία θα λάβετε τη πρόσκληση στο e-mail σας. 


Καλούμε τους Κοινωνικούς Λειτουργούς, οι οποίοι θα ενδιαφερόντουσαν να συμμετέχουν σε μία ανοιχτή συζήτηση για να μοιραστούμε εμπειρίες, προβλήματα και κοινούς προβληματισμούς. 

Θα χαρούμε να δώσετε το «παρών» όσο το δυνατόν περισσότεροι στις συναντήσεις, έτσι ώστε να εξαχθούν χρήσιμα συμπεράσματα. 

Τέλος, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τη μέχρι τώρα συμμετοχή σας στις θεματικές που έχουν πραγματοποιηθεί.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις